fbpx

Avis: Barca åbner op for salg af Eric García

Peter Vyff - 15.06.23

// Eric Garcia

Barca er nødt til at sælge flere førsteholdsspillere for at få råd til forstærkninger i sommerpausen. Ledelsen har derfor åbnet op for salget af Eric García, der ellers i lang tid er blevet nævnt som en del af Xavis planer.

Det er små to år siden at ledelsen hentede den nu 22-årige García hos Manchester City. Landsholdsspilleren fik en flot start tilbage på Camp Nou, hvor det blev til en del spilletid, samt flere kampen med en startopstilling.

Catalaneren har dog haft svært ved at komme på holdet i denne sæson, hvilket kommer på baggrund af en række svingende præstationer. Det er derfor kun blevet til 15 startpladser i La Liga, hvoraf størstedelen var i den første halvdel af sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


García har dog stadig set ud som en spiller, som Xavi ikke ønskede at miste, da han har potentialet til at dække flere positioner på banen. Barca har dog hårdt brug for at generere indtægter fra spillersalg, hvilket betyder at ledelsen nu ifølge avisen Sport har åbnet op for salget af forsvarsspilleren.

Det skyldes samtidig også Jules Koundé, der til næste sæson ønsker at spille oftere inde i midterforsvaret, ligesom Iñigo Martinez også forventes at tilslutte sig Camp Nou. García kan derfor ende i en situation, hvor der er ekstremt langt til startopstillingen, og han skulle derfor også være åben overfor et klubskifte, hvis det rette tilbud skulle komme.

Catalanerens markedspris vurderes til at være i omegnen af 12-15 mio. euro, og eftersom han ankom på en fri transfer, så har Barca fin mulighed for at tjene på et eventuelt skifte. Det er dog endnu for tidligt at spå om, hvorvidt García ender med at forlade Camp Nou, da han ikke er en af ledelsens foretrukne salgsobjekter..:FORSIDE:.