fbpx
Annonce

Avis: Atlético er nu tvunget til at købe Griezmann

Anders Lang Jensen - 10.05.22

// Antoine Griezmann

Trods svingende præstationer i hans lejeophold i Atlético Madrid kommer Antoine Griezmann til at forblive i Madrid. Franskmandens klausul er indfriet, og derfor realiserer Barca et vigtigt salg af Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann har ikke scoret i 13 kampe i træk for Atlético Madrid, og franskmanden har desuden haft en længere skadespause tidligere på sæsonen. Uanset hvad kan Barca dog fortsat se frem til endegyldigt at sende Griezmann videre på permanent basis.

Da Barca i sommer sendte Griezmann til Atlético Madrid på en lejeaftale, blev der aftalt en obligatorisk købsklausul, såfremt angriberen fik spilletid i 50 procent af kampene, han var til rådighed i. Det har Griezmann gjort, og derfor kan Barca se frem til et vigtigt salg.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo er det en kendsgerning blandt ledelsen på Camp Nou, at man indkasserer 40 millioner euro ved et salg til Atlético Madrid. Med få kampe tilbage af sæsonen bliver klausulen altså indfriet, og det er afgørende nyt for Barcas økonomiske situation.

Ifølge nogle meldinger er det dog ikke sikkert, at betalingen af de 40 millioner euro falder allerede denne sommer. Ifølge nogle kilder er der i aftalen nemlig aftalt, at lejeperioden kan forlænges med endnu en sæson, hvorfor de 40 millioner euro først vil skulle betales i 2023.

Antoine Griezmann har i denne sæson spillet 25 kampe i ligaen og blot scoret 3 mål.

.:FORSIDE:.