fbpx
Annonce

Avis: Arturo Vidal kan skifte til Inter på fri transfer

Anders Lang Jensen - 28.08.20

© Getty Images
// Vidal

Ligesom en række andre førsteholdsspillere i Barca har chilenske Arturo Vidal fået klar besked fra hollandske Ronald Koeman om, at han skal finde en ny klub. Og italienske Inter Milan er igen med i jagten på midtbanekrigeren.

Milano-klubbens cheftræner Antonio Conte har tidligere været meget opsat på at hente Arturo Vidal på Camp Nou. Denne sommer er heller ingen undtagelse, og med Barcas ønske om en trup-udrensning ligner Arturo Vidal en kommende Inter-spiller.

Barca ønsker ifølge avisen Sport helst en overgangssum på mellem 10-15 millioner euro, men hovedsageligt er ønsket om at afskippe chileneren størst. Vidals lønkrav er Inters største forhandlingsproblem, og derfor er det, ifølge Sport, en mulighed at Vidal skifter til Italien på en fri transfer.

Barca ved, at der skal ske store ting denne sommer, og er Inter ikke i stand til at betale en direkte transfersum, kan italienerne fortsat overtage chileneren. På den måde vil Inter nemlig kunne finansiere Vidals lønpakke, og den vil Barca mildest talt gerne slippe af med, inden transfervinduet smækker i.

.:FORSIDE:.