fbpx
Annonce

Avis: Arsenal insisterer på at hente Raphinha

Markus Johannessen - 19.01.23

// Raphinha

Mikel Arteta har angiveligt set sig aldeles varm på Raphinha og vil som bekendt hente ham til London i vinterens transfermarked. Nu meldes det, at Arsenal også vil gå efter brasilianeren til sommer, hvis transferen ikke lykkes denne vinter.

London-klubben var faktisk allerede interesserede i Raphinhas underskrift sidste sommer, da de tabte kampen om angriberen til Barca. Siden da har den 26-årige angriber haft kamp til stregen om minutterne på græstæppet på Camp Nou og han mangler stadig at overbevise Xavi om en fast plads på holdet. Disse forhold har Arsenal tænkt sig at udnytte ved at hente brasilianeren tilbage til Premier League for at beholde pladsen i toppen af tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er utvivlsomt fristende for Raphinha at komme til en historisk Premier League-klub, som lige nu har momentum i ligaen og er i massiv fremgang. Det skal dog tages in mente, at Raphinha netop valgte Barca over andre klubber fordi han selv ønsker at repræsentere Camp Nou mere end noget andet. 

Ifølge den catalanske avis Sport har Raphinha ikke i sinde at forlade Xavis mandskab. Han er angiveligt opsat på at konkurrere med Dembélé på højrefløjen og finde sin bedste form frem hos catalanerne. 

Avisen Sport melder dog også, at Arsenals sportslige ledelse ikke vil give op, hvis de skulle modtage et afslag i første omgang. London-klubben vil angiveligt præsentere Barca og Raphinha for et meget favorabelt tilbud i dette transfervindue og skulle det ikke lykkes, vil de ligeledes forsøge igen til sommer. 

.:FORSIDE:.