fbpx
Annonce

Avis: Andreas Christensen venter på svar fra Barca

FCBARCELONA.DK - 26.12.21

// Andreas Christensen

Danske Andreas Christensen er flere gange blevet kædet sammen med et skifte til Barca og nu går meldingerne på, at Chelsea-spilleren venter på et svar fra catalanerne, om man vælger at hante ham til Camp Nou til sommer.

Det var senest i midten af november, at rygterne om Andreas Christensens skifte til Barca for alvor blussede op igen. Barca har som bekendt fulgt danskeren med stor interesse i flere år og da Christensen har kontraktudløb til sommer, så ser den sportslige ledelse på Camp Nou ham så en perfekt signing. Man skulle allerede have været tæt på at lukke en aftale med danskeren, men valgte i sidste øjeblikke at afvente.

På ledelsegangen på Camp Nou er nemlig imidlertid opstået en vis tvivl og det skyldes, at man pludselig øjner muligheden for at hente hollandske Matthijs de Ligt til sommer og måske allerede i vinterens transfervindue, hvis man formår at komme af med spillere som Coutinho og Umtiti.

Artiklen fortsætter under annoncen


Matthijs de Ligt skulle være meget ivrig for at forlade Juventus, hvor han aldrig er faldet. På et møde for nyligt skulle superagenten Mino Raiola have meddelt præsident Joan Laporta, at De Ligt meget gerne vil til Barca hurtigst muligt.

Ifølge den catalanske avis Sport venter Andreas Christensen fortsat på et svar fra Barca på, om man ønsker at hente ham på en fri transfer. Den danske landsholdspiller ønsker dog et svar i løbet af de kommende dage, da han ellers skal forlænge sin kontrakt med Chelsea.

Det helt store spørgsmål blive nu, om Barca vælger at gamble og gå efter Matthijs de Ligt, eller om man tager det sikre valg og henter Andreas Christensen på en fri transfer. Svaret kan man meget vel få i løbet af de kommende dage.

.:FORSIDE:.