fbpx
Annonce

Avis: Alonso har fortalt holdet at han ikke skifter

Peter Vyff - 31.08.23

// Marcos Alonso

Marcos Alonso er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, der mangler en venstre back. Spanieren har dog ingen intention om at forlade Barca, hvilket han angiveligt skulle have fortalt holdkammeraterne.

Barcas ledelse er ved at afslutte et hektisk transfervindue. Catalanerne har både haft fokus på tilgange og frasalg, og her på falderebet er der blevet spekuleret i et muligt salg af Marcos Alonso, der ikke har udsigt til så meget spilletid i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanieren skulle samtidig være et varmt transferemne hos Manchester United, der søger efter en erstatning for Luke Shaw og Tyrell Malacia, der begge er ude med skader. United har angiveligt tilbud Alonso en toårig kontrakt, hvor lønnen også er noget højere end hos Barca.

Journalisten Gabriel Sans fra avisen Mundo Deportivo kunne dog i går afsløre, at Alonso intet ønske har om forlade Barca, hvilket han også skulle have forklaret omklædningsrummet. Landsholdsbacken satser istedet på at få succes under Xavi, og fuldføre sin kontrakt, der udløber til næste sommer.

Cheftræneren ønsker eftersigende heller ikke at slippe forsvarsspilleren, der startede inde i sidste kamp imod Villarreal. Den 32-årige Alonso ser derfor ud til at fortsætte hos Barca, men det bliver spændende at se, hvordan slutningen af transfervinduet former sig. 

.:FORSIDE:.