fbpx
Annonce

Avis: Al-Nassr overvejer at hente Pjanic

Simon Arun Vrábel - 03.09.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanics fremtid er forsat usikker til trods for, at han ikke forlod Barca i transfervinduet inden det lukkede natten til fredag. Al-Nassr fra Saudi Arabien overvejer angiveligt at hente den bosniske midtbanespiller, da deres transfervindue ikke er lukket.

Efter en hektisk afslutning på transfervinduet sidste dag er der nu mere ro på kontorerne omkring Laporta og hans stab. Det betyder dog ikke, at der ikke kan ske flere ændringer i truppen, for blandt andet i Saudi Arabien er transfervinduet åbent indtil den 12. september og det overvejer Al-Nassr at udnytte til at hente Miralem Pjanic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er den catalanske avis Sport, som bringer historien om, at Xavi ikke var forhippet på at sende Pjanic afsted til en anden klub på det europæiske transfervindues sidste dag af to årsager. Den ene årsag var, at Xavi rent sportsligt ikke har afskrevet bosnieren fuldstændigt til trods for, at han i den seneste kamp imod Real Valladodid brugte Frenkie de Jong til fordel for Pjanic. Samtidig har Al-Nassr udvist interesse for den 32-årige bosnier og derfor har man endnu 10 dage til at beslutte sig om midtbanespillerens fremtid.

Pjanic har endnu ikke fået officielle minutter under Xavi i denne sæson til trods for, at han lavede flere fine indhop under holdets pre-season i USA. Bosnieren var helt ude af truppen under Koeman og de fleste forventede, at det samme ville ske under Xavi. I øjeblikket er Pjanic dog i en limbo og derfor vil det være godt for alle parter at få snakket tingene igennem og evaluere muligheden for et salg eller et lejeophold til Al-Nassr - specielt hvis den kommende sæson på Camp Nou bliver i skyggen af både Sergio Busquets og Frenkie de Jong.

.:FORSIDE:.