fbpx

Avis: Al-Hilal vil bekræfte tilgang af Messi på tirsdag

FCBARCELONA.DK - 03.06.23

// Lionel Messi

Noget tyder på, at spekulationerne om Leo Messis fremtid snart kan forstumme. Der er forlydender om, at han har besluttet sig for at fortsætte karrieren i Al-Hilal og at aftalen ventes officielt bekræftet allerede på tirsdag.

Det er avisen Sport der fortæller, at Al-Hilal er godt i gang med at forberede den kæmpe store nyhed om, at Leo Messi fortsætter karrieren i den saudi-arabiske klub. Dermed vil der blive sat punktum i spekulationerne om den argentinske verdensmesters fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Al-Hilal vil angiveligt forgylde Messi med en kontrakt på hele 400 mio. euro pr. sæson, altså cirka 3 mia. kr. Det vil i givet fald været den dyreste kontrakt i fodboldhistorien og med stor afstand. Samtidig vil det være dobbelt så meget som Cristiano Ronaldo får for at spille for en anden saudi arabisk klub, Al Nassr.

Er der hold i spekulationerne om Al-Hilal, kommer Messi altså ikke tilbage til Barcelona, som klubben ellers har kæmpet så hårdt for. Det ville også være en svær manøvre, for La Liga har endnu ikke godkendt den økonomiske plan, der skulle skabe plads til Messis tilbagevenden..:FORSIDE:.