fbpx
Annonce

Avis: 'Agüero tager kun til Barca, hvis Messi bliver'

FCBARCELONA.DK - 29.05.21

// Lionel Messi // Sergio Agüero


De seneste uger har man næsten taget for givet, at Sergio Kun Agüero skifter til Barca fra næste sæson. Nu er der imidlertid forlydende om, at skiftet er betinget af, at Leo Messi vælger at blive i klubben.

Agüero og Messi er nære venner gennem mange år og derfor vil det helt sikkert betyde meget for dem begge, at kunne spille sammen på klubplan, som de har gjort det i snart mange år på det argentinske landshold.

Alt tyder på at Agüero skifter til Barca på fri transfer fra Manchester City. I går annoncerede præsident Joan Laporta, at der i næste uge kommer navne på nye spillere i klubben. Her blev der hurtigt spekuleret i, at Agüero kunne være én af dem.

Det er dog tvivlsomt, for avisen El Mundo Deportivo fortæller i dag, at Agüeros ja til Barca er betinget af, at Messi vælger at forlænge med Barca. Er det korrekt, vil det trække ud med en afklaring af den snart forhenværende City-angribers fremtid.

Det giver god mening at Agüero vil vente med at se hvad Messi gør, for det ville være lidt mærkeligt for ham at tage til Barca, for samtidig se sin gode ven rejse væk.






.:FORSIDE:.