fbpx
Annonce

Avis: Agüero skal acceptere stor lønnedgang

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.04.21


Ifølge de seneste meldinger fra de catalanske medier, så har Barca nu besluttet sig for, at de vil hente Sergio Agüero til klubben efter denne sæson, hvis han selv vil skifte til Camp Nou. Argentineren må dog acceptere en lønnedgang.

Den catalanske avis Sport følger i dag op på deres historie fra i går om, at Barca vil hente Agüero, men at Manchester City-legenden må acceptere en markant lønnedgang, hvis han vil skifte til den catalanske storklub efter denne sæson.

Lige nu tjener Agüero over 12 mio. euro om året i Manchester City i Manchester City, som han forlader når transfervinduet åbner til sommer. Den løn kan Barca ikke være med på, da catalanerne skal skære meget ned i deres lønbudget.

Idéen i Barca er angiveligt at give Agüero en lav grundløn i forhold til det han modtager nu, men med præstationsbaserede bonusser. Om Agüero er klar til at acceptere det kan vi ikke vide, specielt med tanke på, at Juventus skulle være klar med 10 mio. euro om året til den 32-årige argentiner.

Netop Juventus er ifølge den italienske presse meget ivrige efter at hente Agüero. Italienerne arbejder allerede på afgangen af Cristiano Ronaldo, så derfor ser de Agüero som en oplagt afløser for den argentinske superstjerne.

cdrebp

.:FORSIDE:.