fbpx
Annonce

Avis: Adama Traorés fremtid afhænger af Trincão

Peter Vyff - 18.05.22

// Adama Traore

Adamas dage på Camp Nou virker efterhånden talte, og lejesvenden må højst sandsynligt vende tilbage til Wolverhampton efter sæsonen. Portugisiske Trincão har nemlig ikke nogle intentioner om at indgå i en byttehandel.

Catalanske Adama Traoré skiftede i vinter tilbage til Barca, hvor han har fået sin fodboldopvækst. Fløjspillerens andet ophold på Camp Nou startede fremragende, og det så længe ud til at Barca ville indløse deres købsklausul på 35 millioner euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det lader dog ikke til at være tilfældet længere, hvor det er blevet småt med spilletid til Adama. Catalaneren har haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen, da Xavi har foretrukket angrebskonstellationen med Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang og Ferran Torres, samt Memphis på det seneste.

Det er istedet blevet til nogle enkelte indhop for Adama, som dog ikke har formået at sætte det helt store aftryk på kampene. I takt med at Memphis Depay og Ansu Fati er vendt tilbage fra deres skader, har Adama også måtte se sin spilletid blive endnu mere begrænset.

Derfor virker det ekstremt usandsynligt at Barca ønsker at beholde Adama, og ifølge avisen AS sker det kun, hvis Wolverhampton er åbne overfor en byttehandel, som involverere Francisco Trincão. Portugiseren er udlånt til Wolves i denne sæson, og han skal efter planen vende hjem til Camp Nou efter sommerferien.

Wolves skulle dog angiveligt ikke have nogle interesse i byttehandlen, og det har Trincão eftersigende heller ikke. Journalisten Bruno Andrade meddelte forleden at Trincão arbejder på et skifte til Sporting CP i hjemlandet Portugal. Her får han chancen for at genoptage samarbejdet med Ruben Amorim, som tidligere har trænet Trincão i Benfica.

Kantspillerens løn er dog eftersigende et afgørende punkt, hvor Barca og Sporting bliver nød til at komme til enighed. Som tingene ser ud nu, så forlader Trincão højst sandsynligt Wolverhampton efter denne sæson, og det betyder også at vi har set det sidste til Adama Traoré på Camp Nou - ihvertfald for denne gang.

.:FORSIDE:.