fbpx

Arturo Vidal kan blive en del af Lautaro-handlen

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.03.20

© Getty Images
// Vidal // Lautaro Martínez

Inter forsøgte intenst at hente Arturo Vidal i januar, men det lykkedes som bekendt ikke. Antonio Conte er dog stadig ivrig efter at hente chileneren, så derfor kan han mulligvis indgå i en handel med Lautaro Martínez til sommer.

Inter er fortsat interesserede i at hente Arturo Vidal til sommer og Barca vil tilsyneladende have italienernes Lautaro Martínez. Derfor virker det oplagt, at chileneren bliver inkluderet i en handel med argentineren.

Selvom Vidal bliver 33 år til sommer, så er Conte ivrig efter at hente Vidal til sit Inter-mandskab, som han har ført tilbage i toppen af Serie A. Det var netop Conte, som hentede Vidal til Juventus i 2011, hvor midtbanekrigeren endte med at blomstre op.

Barca er klar over, at Lautaro Martínez vil koste 111 mio. euro. Den pris vil de gerne sænke. Derfor er catalanerne klar til at lade Vidal indgå i handel med Inter for at få den unge argentiner. At sende Vidal med i handlen vil spare Barca for 20-25 mio. euro, som er det beløb Barca kræver for at slippe Vidal.

.:FORSIDE:.