fbpx
Annonce

Arturo Vidal: 'Barca har gjort mange ting forkert'

FCBARCELONA.DK - 31.08.20

// Vidal


I et interview er Arturo Vidal er ude med riven i forhold til situationen i Barca. Han mener at klubben må gå væk fra indstillingen om sin spillestil, fordi fodboldspillet har ændret sig. Samtidig kommer han med en invitation til Juventus.

'Barcelona skal ændre sin måde at tænke på, for fodbold har ændret sig meget. Et DNA (Barcas spillestil, red.) er ikke længere så vigtigt, for de andre hold forbedrer sig på andre områder. Fodbold er mere fysisk og hurtigt. Teknikken kommer nogle gange i anden række' indleder han i interviewet med La Tercera.

'Barcelona skal ændre mange ting. Et hold, som jeg mener er verdens bedste, kan ikke nøjes med 13 professionelle spillere, hvor resten ikke er så vigtige. Det er ikke fordi de ikke fortjener at være der, men alle skal slås for at være den bedste og for at være den der spiller. Alle hold har 23 spillere der kæmper om pladserne. Hvis de tror at du altid kan vinde med dit DNA, tager du fejl' fortsætter han.

'Barcelona gjort mange ting, som ikke virker mod en modstander på højeste niveau. Så betaler du prisen når du møder et hold der er godt organiseret og som har et godt spilsystem. Det giver bagslag når du ikke er frisk i hovedet. Det var hvad der skete for os' siger Vidal videre om sæsonafslutningen.

'Det handler selvfølgelig ikke kun om spillerne, men noget meget større end det der ikke lykkes for os. Klubben skal forbedre sig og gøre det på den bedst mulige måde, men det er ikke nemt. Tingene ændrer ikke sig ikke bare ved at fjerne de største spillere' udtaler han.

Også Messi får en kommentar. 'Vi har rigtig gode spillere. Vi har Messi der er nummer et og fra en anden planet, men han har brug for hjælp. Han har brug for spillere der kan forbedre holdet og give bedre resultater' kommer det fra Vidal.

Vidal har været rygtet til Juventus og han lægger ikke skjul på, at interessen er gensidig, specielt efter at Pirlo har overtaget trænerjobbet. 'Det er fantastisk, at Pirlo er blevet ny træner for Juventus. Han var utrolig som spiller og endnu mere som træner. Hvis han eller hans klub ringer, vil jeg blive meget glad, men jeg tager det roligt' afslutter han.

.:FORSIDE:.