fbpx

Arnau Tenas er nu endt i samme situation i PSG

Anders Lang Jensen - 13.09.23

// arnau tenas

Barca forhenværende tredjemålmand Arnau Tenas forlod tidligere på sommeren Barca ved kontraktudløb, for at skifte til Paris Saint-Germain. Tenas ønskede mere spilletid, men er reelt havnet i en helt identisk situation.

Det var et mindre kønt forløb der ledte til, at Arnau Tenas i sidste ende forlod Barca tidligere på sommeren. Barca havde ikke tilbudt keeperen en forlængelse, men det gjorde klubben alligevel til allersidst i sæsonen, men parterne nåede ikke til enighed om en forlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tenas var værdsat i Barca, men havde stadigvæk Marc-André ter Stegen og Iñaki Peña foran sig i målmandshierarkiet. Udsigten i Paris Saint-Germain var derimod at være andenmålmand bag Gianluigi Donnarumma, men Keylor Navas er fortsat i klubben, og det placerer Tenas som tredjekeeper igen.

Intentionen i Paris Saint-Germain var, ifølge journalisten Josep Capdevila, at Keylor Navas ville forlade den franske hovedstad denne sommer, men det skete ikke, inden transfervinduet lukkede i for snart to uger siden. I stedet er Arnau Tenas nu igen langt bag i køen om spilletid.

Ifølge Josep Capdevila kan det ligefrem pege i retning af, at Arnau Tenas kan skifte til en klub i Qatar på en lejeaftale. Tenas havde tidligere på sommeren også interesse fra andre klubber i store ligaer, men han valgte i stedet en lukrativ aftale med PSG. Spilletiden synes dog meget langt væk.

tenas3

 

.:FORSIDE:.