fbpx
Annonce

Argentinsk landstræner skamroser Leo Messi

FCBARCELONA.DK - 31.05.21

// Lionel Messi


Leo Messi har nærmest altid været udskældt på det argentinske landshold, men det mener landstræner Lionel Scaloni er urimeligt. Han forsvarer sin anfører og skamroser ham op til slutrunden Copa América.

Messi har vundet alt indenfor klubfodbold med Barca, men med Argentina er historien en helt anden. Her et OL guld tidligt i karrieren, det eneste trofæ som Messi har leveret med landsholdet.

Kritikken af Messi i det fodboldgale Argentina har ofte været ubarmhjertig. Mange mener at Messi ikke føler nok for landsholdstrøjen, men her er Scaloni meget uenig. Det fremgår i et interview med avisen Olé.

'Jeg kan forsikre om, at Messi er den der brænder mest for det, den der mest ønsker at vinde og den hvor det gør mest ondt at tabe. Det er der ingen tvivl om. Han er den første til at hjælpe træneren, når der er brug for det. Man må tage hatten af for Messi' kommer det fra ham.

Scaloni mener ikke man skal lægge et for stort pres på Messi til Copa América. 'Vi ønsker at Messi nyder at spille fodbold og er glad. For enhver der slutter karrieren, er det de øjeblike hvor man gjorde folk glade, som man husker. Det er svært at vinde noget i fodbold i dag og derfor siger jeg altid, at man skal nyde det ved hver eneste træning' siger han videre.

Der har været rygter om, at Messi vil bestemme for meget på landholdet, men det afviser Scaloni. 'Hvis der er noget jeg kan sige med 100% sikkerhed, er det, at han aldrig har blandt sig i en startopstilling. Det skørt at sige sådan noget, for det giver ingen mening' afslutter landstræneren.

.:FORSIDE:.