Araujo: 'Vi skal holde hovedet koldt og komme videre'

FCBARCELONA.DK - 29.10.23

Ronald Araujo havde endnu en gang godt styr på Vinicius, da Barca igår mødte Real Madrid i El Clásico. Efter kampen ærgrede forsvarsspilleren sig over, at det ikke lykkedes at bevare kontrollen i opgøret.

'Jeg ønsker altid at vinde  og når jeg taber, går jeg rasende fra banen. Jeg synes selv jeg spillede en god kamp, men det er altid svært at have rollen mod Vini, der efter min mening er en af de bedste mand-mod-mand spillere lige nu. Jeg udførte min opgave, men det gav os ikke sejren. Det vigtigste vil altid være at vinde, ikke mindst mod vores største rival' indledte han til tv-stationen DAZN.

'Det er vores første nederlag og vi skal komme videre. Sidste sæson tabte vi den første Clásico og sluttede som mestre. Vi skal hovedet koldt og komme videre' fortsatte han.

'Jeg er rasende fordi vi tabte til vores største rival. Vi mistede kontrollen, da vi begyndte at spille med lange bolde. Vi burde have bevaret kontrollen over bolden som i første halvleg og have scoret til 2-0, for at lukke kampen. Vi mistede bolden for hurtigt, når vi havde den' sagde han videre.

'Madrid var bagud og begyndte selvfølgelig at lægge pres på en anden måde. Jeg er glad for vores første halvleg, men der er ting der skal rettes, så vi kan komme videre' afsluttede Araujo.