fbpx
Annonce

Araújo: 'Vi må ikke give Yamal skylden - han er 16 år'

FCBARCELONA.DK - 25.01.24

 


Det var en slukøret Ronald Araújo, som efter onsdagens nederlag til Athletic Bilbao og exit i Copa del Rey talte med pressen. Her erkendte han skuffelsen, men bakkede også holdkammeraten Lamine Yamal op.

Læs Araújos udtalelser her:

Kampen:
'Jeg står her med en meget trist følelse efter at have tabt kampen og være blevet sendt ud af Copa del Rey. Vi drømte om at kæmpe med om denne titel, men det gik ikke. Min følelse er, at vi kæmpede med om sejren og var tæt på. Vi må ikke glemme, at vi har mange skader og at vi havde mange unge spillere med. Fremover skal vi være mere intelligente'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ude af Copa del Rey:
'Det er et meget hårdt slag for hele holdet, men vi bliver nødt til at komme videre. Vi skal kæmpe videre og vi har både Champions League og La Liga at spille med om. Vi kommer til at kæmpe til det sidste'.

Lamine Yamal:
'Det er selvfølgelig ærgerligt, at Lamine Yamal misser de to chancer i anden halvleg, men vi kan på ingen måde give ham skylden. Han er kun 16 år gammel. Han spillede en god kamp og var meget vigtig for os'.

Knæskade:
*Jeg kom galt af sted med mit knæ og det gør ondt lige nu. Jeg har haft problemer med knæet i nogle uger, men jeg vil altid spille'.

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.