fbpx
Annonce

Araújo skulle have startet i Uruguays mulige 1/8-finale

Anders Lang Jensen - 04.12.22

© Getty Images



Gruppespillet blev endestationen for Ronald Araújo og Uruguay til VM-slutrunden, men forsvarsspilleren kom aldrig på banen. Det var dog planen, at Araújo skulle i kamp, hvis Uruguay var nået videre til ottendedelsfinalen.

Der har været kold luft mellem Barca og Uruguays landshold under VM, hvor Barca har følt at sydamerikanerne har forsøgt at forhaste Ronald Araújo i hans genoptræning fra sin skade. Nu tegner der sig også et billede af, at Uruguay havde planer om at sende Araújo på banen allerede i næste uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo havde Uruguay planlagt en intern træningskamp dagen efter deres sidste gruppekamp mod Ghana. Her var det planen, at Ronald Araújo skulle spille, og desuden ville man også have forsvarsprofilen i startopstillingen til en potentiel 1/8-finale, som de dog aldrig nåede til.

Barca har været yderst bekymrede for Ronald Araújos fysiske tilstand, og det kunne meget vel have været en risikabel satsning, hvis han skulle tilbage i aktion allerede nu. I stedet er Araújo nu tilbage i Barcelona og kan arbejde sig roligt tilbage til næste kamp mod Espanyol den 31. december.

araujo20

.:FORSIDE:.