fbpx

Araujo: 'El Clásico er nøglen til at vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 18.03.23

// El Clásico // Ronald Araujo

Ronald Araujo kan meget vel komme til at spille en nøglerolle i søndagens Clásico, hvor det forventes at han får til opgave at markere Vinicius Jr. I et intervew ser forsvarsspilleren frem mod den vigtige opgave.

'Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg forestiller mig den stemning der bliver, med tilskuerne der støtter os. Det bliver helt specielt og vi håber det kommer til at gå godt for os' udtaler han til avisen Mundo Deportivo om søndagens Clásico.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg tror ikke en sejr vil afgøre ligaen, for det her er fodbold og alt kan ske, men det et vigtigt skridt mod vores mål. Der vil være tale om tolv point og det er god margen for at nå vores mål, nemlig at vinde ligaen. Derudover vil vi besejre vores evige rival. Vi skal dog være ydmyge, for der mangler stadig meget' fortsætter han.

Araujo bliver spurgt, om han er klar til endnu en duel med Real Madrids Vincius Jr. 'ja, jeg håber jeg kommer til at spille back, men vi ved endnu ikke hvad vores træner beslutter. Jeg vil forsøge at bidrage med mit bedste til holdet' afslutter han..:FORSIDE:.