fbpx
Annonce

Ansu Fati har brug for en sidste god kamp inden VM

FCBARCELONA.DK - 08.11.22

// Ansu Fati

Ansu Fati har haft svært ved at finde topformen denne sæson og det kan gøre det svært for ham, at komme med i Spaniens VM-trup. Derfor skal han spille en god kamp i aften mod Osasuna, for at øge sine muligheder.

Det er absolut sidste chance for Ansu Fati i aften, hvis han for alvor skal vise sine kvaliteter frem, inden at Luis Enrique udtager sin trup til det snarlige VM i Qatar. Kampen mod Osasuna er nemlig allersidste kamp inden den lange VM-pause indfinder sig.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ansu Fati har oplevet et par meget skadesplagede sæsoner og derfor bliver der passet ekstra godt på ham i denne sæson, hvor han hovedsageligt har været brugt som indskiftningsspiller.

Fati har kun i glimt vist sine evner, men han har hverken fundet sit topniveau eller stabilitet i spillet. Skarpheden mangler og selvtilliden virker heller ikke til at være på toppen. Derfor er det ikke den samme Ansu Fati man ser nu, som da han brød igennem og imponerede hele fodboldverden.

Det vil være en nedtur af dimenssioner for Fati, hvis Luis Enrique vælger at se bort fra ham til VM. Derfor hviler der et ekstra pres på den unge angriber i aften mod Osasuna.

Kampen føljtes i gang kl. 21.30 og den vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.