fbpx
Annonce

Andreas Christensen: 'Jeg skal ingen steder'

Simon Arun Vrábel - 01.03.24

 


Andreas Christensen har givet  interview til TV2 Sport, hvor han kommenterer rygterne om et skifte til sommer. Her afviser han kategorisk at tage væk og han kommenterer samtidig Xavis stop til sommer.

‘Jeg skal ingen steder. Overhovedet ikke. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Og jeg er stadig utrolig glad og kan ikke se andet for mig, end at jeg er her efter sommer’, indledte danskeren til TV2 Sport.Derefter satte den danske forsvarsspiller ord på, hvordan det har været at have Xavi som træner velvidende, at han stopper i rollen om få måneder.‘Det har været mærkeligt. For han er her jo endnu. På den måde føles det alligevel, som om at tingene er som de plejer. Om jeg er enig i det eller ej, må jeg acceptere det. Jeg synes, at vi på holdet har været gode til at skubbe det til side, fordi vi har andre ting, som vi skal rette op på som vores spil’ forsætter ‘AC’, som ikke lægger ikke skjul på sin taknemmelighed til Xavi.Artiklen fortsætter under annoncen


‘Det var ham, der fik mig hertil, og har derfor været medvirkende til, at jeg har fået en af mine drømme opfyldt. Så det er trist, men jeg kan kun acceptere det, hvis det er det, som han mener, at klubben har brug for’.


Herefter ville journalisten høre, om Christensen var enig I, at Xavi ikke har formået at genskabe det gamle Barca-DNA, med masser af mål, boldbesiddelse og højt genpres.‘Jeg synes, at meget af kritikken sidste år med, at vi havde mange 1-0 sejre ... når vi ser på kampene, synes jeg, at vi spiller fremragende fodbold, indtil vi scorer. Det var vores problem sidste år, at vi stoppede med at spille, når vi havde scoret det ene mål’ forsatte Christesen sin analyse af holdets indsats.‘I år har det været anderledes. Vi har taget beslutninger for hurtigt, og vi har været for åbne som hold. Det er ting, som egentlig er på os spillere. For vi har ikke haft den ro, og det er os, der skal tage bedre beslutninger. Vi skal tilbage til, at vi skal dominere kampene'.

Herefter blev ‘AC’ bedt om at fortælle om den nye rolle på holdet på den defensive midtbane, hvor har fået til opgave at varetage den rolle som Sergio Busquets i sin tid udførte.’Det er lang tid siden, at jeg sidst har spillet den position, så der er selvfølgelig meget, som jeg skal vænne mig til. Men jeg nyder det faktisk, for jeg skal holde balancen foran kæden og sørge for, at vi står de rigtige steder’ fortæller den 27-årige forsvarsspiller passioneret inden han forsætter.’Jeg skal udfylde rummet lige bagved angriberne. Både når vi er på bolden, og når vi ikke er på bolden. Det kan godt være, at det nogle gange på bolden ikke altid kommer til at være så vigtigt. Men der har vi heldigvis andre gode boldspillere’ forsætter han.

’Men jeg ser ikke mig selv som 100% som 6'er. Jeg er forsvarsspiller, og det siger de også til mig hver gang til samtalerne. Der er en klar forståelse for, at jeg er forsvarsspiller. Men jeg ved også, hvor vigtig balancen har været for holdet, og derfor har jeg taget rollen til mig’.Interviewet slutter med, at journalisten spørger ind til de mange usandheder som holdet angiveligt har været udsat for i de seneste sæsoner, og hvor især Frenkie de Jong for nylig fik nok og gik til angreb på pressen.’Der er en fælles forståelse for, at der er aviser, der skal skrive 20 sider hver dag. Hvis de har en mening om, hvad han (red. Frenkie de Jong) burde gøre, og hvordan han spiller, så er der intet problem. Hans problem og vores andres problem er, når der bliver spekuleret i ting, eller bygget videre på ting, som ikke er sande. Det rammer Frankie, og det rammer os andre. For folk udefra ved jo ikke, om de skal tro på det eller ej’ udtaler Andreas Christensen inden han afslutningsvis fortæller om hans holdning til rygterne om ham selv.’Når man som mig ved, hvad der skal ske, så er der fuldstændig ro på. Så er det bare larm. Ja, det har været en dårlig sæson. Men personligt vil jeg ikke have det godt med mig selv ved at give op allerede nu’, afslutter danskeren interviewet.

ac38F

 

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.