fbpx
Annonce

Analyse: Hvilke transfers er realistiske til sommer?

Simon Arun Vrábel - 28.03.22

Rygtebørsen har i de seneste uger været glohed hvor næsten et helt dusin spillere vil til Camp Nou. Vi prøver derfor at give dig et overblik og en vurdering af de mange navne, som fcbarcelona.dk har bragt de seneste uger.

Der har været nævnt mange navne i den internationale presse i de seneste uger i forbindelse med et skifte til Barca, hvor nogle spillere virker mere sandsynlige end andre. Vi tager herunder et kig på de forskellige navne og vurderer sandsynligheden af en gennemført transfer.

Iñaki Peña: Den 23-årige spanier skiftede til Galatasaray i januar og spillede for nylig en flot kamp imod netop Barca. Peña kom til Barca som 13-årig og har ventet tålmodigt på sin chance på det catalanske førstehold. Med Netos ønske om at skifte væk fra Barca ligger det i kortene, at han vender retur til sommer som konkurrent til Ter Stegen.

Mazraoui: Højre backen fra Ajax er kontraktfri til sommer og har angiveligt et tilbud liggende fra både Barca og Bayern München. Efter signende skulle han foretrække catalanernes tilbud og det er også værd at huske, at Mazraoui deler samme agent som Erling Haaland selvom spillernes agent offentligt har afvist, at det har nogen indflydelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Azpilicueta: Selvom spanieren har en klausul i sin kontrakt som gør, at klubben automatisk kan forlænge hans ophold med et år, så håber den 32-årige anfører, at Chelsea vil lade ham rejse til Barca til sommer. På trods af, at der i flere uger har været stille omkring Azpilicueta, så er der ingen andre åbenlyse alternativer hvorfor de fleste pil peger imod Camp Nou.

Christensen: Ligesom Azpilicueta så udløber danskerens kontrakt til sommer og med de store sanktioner, som Chelsea står overfor, samt det faktum, at der ikke har været forhandlet imellem parterne i flere måneder, så virker det mere end sandsynligt at danskeren til sommer er at finde i Catalonien. Flere medier har allerede slået fast, at en aftale er på plads.

Gayà: Den kun 26-årige spanier er efter signende højeste prioritet for den sportslige ledelse, da de ser ham som den ideelle erstatning for Jordi Alba, som netop er fyldt 33. Den nuværende Valencia-spillers kontrakt udløber i 2023, så der bør træffes en beslutning til sommer.

Grimaldo: Den tidligere Barca-forsvarsspiller er catalanernes alternativ til Gayà, da hans kontrakt også udløber i 2023. I dag spiller han med stor succes for Benfica og anses i øvrigt for at være langt billigere end Gayà.

Reguilón: En helt anden mulighed på venstre back kunne være Sergio Reguilón fra Tottenham. Det menes dog ikke, at han vil være relevant medmindre englænderne gør alvor af deres interesse i Memphis Depay eller Lenglet, da en byttehandel i så fald kunne komme på tale. Reguilón har i øvrigt en fortid i Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kessié: På trods af, at intet er meldt ud officielt, så er det fleste medier enige om, at Franck Kessié skifte til Barca er sikkert og at det offentliggøres når det rigtige tidspunkt byder sig.

Pablo Torre: Barca har allerede offentliggjort, at den 19-årige angriber fra Racing Santander vil slutte sig til klubben til sommer. Her er det mest sandsynligt, at han vil starte med at træne med førsteholdet, men spille kampe for Barca B.

Haaland: Alle ved, at den norske superstjerne fra Dortmund er Joan Laportas førsteprioritet, men alle ved også hvor skrøbelig økonomien er. Med konkurrende tilbud fra både Real Madrid og Manchester City vil Barca-fans kun se Haaland på Camp Nou hvis han vælger det sportslige over økonomien. Et valg, som man flere gange har set unge stjerne have svært ved at træffe.

Lewandowski: Modsat Haaland vil den polske verdensstjerne rigtig gerne til Camp Nou, da han håber at et skifte til La Liga kan bringe ham tættere på den Ballon d’Or, som han var så tæt på at vinde sidste år. Som det ser ud lige nu, er polakken en plan B.

Salah: Præcis som Lewandowski så virker Barcas interesse for egypteren fra Liverpool mere politisk end reel, og det kan ikke udelukkes, at Laporta vil vise interesse i dem begge hvis Haaland-handlen fejler for på den måde at kunne bringe prisen ned.

Raphinha: Hvis Dembélé forlader Camp Nou til sommer, som de fleste forventer han gør, bringer det Barca på markedet for en ny offensiv kantspiller. Her er brasilianske Raphinha fra Leeds blevet anbefalet af selveste Deco, som er hans agent. Derudover vurderes han til kun at koste 25 millioner euro – vel og mærket kun hvis Leeds rykker ud af Premier League.

Mbappé: Kort efter nyheden om, at Barca var interesseret i franske Mbappé, dementerede klubben ifølge flere medier nyheden. De catalanske medier bringer da også nu historier om, at interessen skulle være blevet plantet af franskmandens bagland for at skrue lønniveauet op i de kommende forhandlinger med Real Madrid.

Det kan bestemt ikke udelukkes at flere navne bliver føjet itl listen, som forhandlingerne med diverse spillere skrider frem.

.:FORSIDE:.