fbpx
Annonce

Analyse: En gruppe som Barca skal videre fra

FCBARCELONA.DK - 02.10.20

© Getty Images
// Champions League

I går blev der trukket lod til Champions League gruppespillet og det blev en noget blandet omgang for Barca. Dog er der tale om en gruppe, hvor der ikke bør blive tvivl om, hvilke to hold der kommer videre.

Der var næppe den store glæde at spore hos millioner af Barca-fans verden over, da holdet trak Juventus i gruppespillet. De italienske mestre er altid blandt favoritterne i turneringen og der venter nogle rigtige svære kampe, hvilket dog gælder for begge mandskaber.

De to sidste hold i gruppe G er Dynamo Kiev fra Ukraine og ungarnske Ferencvaros. Selvom det altid vil være svært at spille på de respektive baner, er det to modstandere der under normale omstændigheder ikke har styrken til, at kæmpe med om en af de to første pladser i gruppen, der giver adgang til 1/8 finalerne.

Derfor opstår der næppe tvivl om, at det bliver Barca og Juventus der kommer videre fra gruppespillet. Til gengæld er det helt åbent, hvem der tager den attraktive førsteplads i gruppen. Der venter med garanti et par dramatiske og spændende kampe i Torino og Barcelona.

Selvom Juventus er blandt de allerstærkeste modstandere som Barca kunne trække, er der nok også mange fans der er glade for, at holdet undgik hold som Bayern München og Liverpool. Modsat havde det set nemmere ud, hvis Barca havde trukket Zenit eller Porto i stedet for Juventus.

Det var derfor en lidt blandet lodtrækning for Barca, men der bør ikke opstå tvivl om den videre deltagelse i den turnering, som alle de store klubber drømmer om at vinde.

.:FORSIDE:.