fbpx
Annonce

Analyse: Derfor vil Koeman styrke holdet med Saúl

FCBARCELONA.DK - 15.07.21

// Saul


Ronald Koeman har længe ønsket at styrket midtbanen med en erfaren spiller og Wijnaldum var den foretrukne. Nu er det i stedet Saúl Ñíguez der er på tale. Læs her analyse af, hvad spanieren kan byde på.

Noget tyder på, at en byttehandel med Griezmann og Saúl er under opsejling og Koeman skulle angiveligt være godt tilfreds med, at få den 26-årige spanier til klubben.

Barca-træneren føler behov for en erfaren midtbanespiller i truppen fordi spillere som Ilaix Moriba, Pedri og Riqui Puig stadig er meget unge og ikke skal føle et for stort pres. Georginio Wijnaldum var tæt på et skifte, men han valgte i stedet at tage til PSG, hvor pengene var større.

Nu er muligheden med Saúl opstået og han ligner et godt alternativ. Med sine ni sæsoner i ligaen byder han på den erfaring Koeman søger. Dertil kommer, at han altid arbejder hårdt og løber meget for holdet.

Saúl er også målfarlig, hvilket hans 43 mål for Atlético vidner om. Hovedspillet er en af hans styrker, ligesom han også skyder godt fra distancen. Koeman har ofte efterlyst mere målsøgende spil fra sine midtbanefolk og det opfylder Saúl.

Deruodver er Sául venstrebenet i modsætning til Koemans foretrukne midtbanekonstellation med Busquets, De Jong og Pedri, der alle bruger højre fod. Her vil Sául kunne tilføre holdet et nyt aspekt.

Sidst men ikke mindst er Saúl en spiller der sjældent er skadet. Han lever meget professionelt og er meget opmærksom på, hvad han spiser. Det er med til at fastholde en god fysik.

Der er derfor mange aspekter omkring Saúl Ñíguez som Koeman sætter pris på. Dertil kommer, at hans lønkrav ikke er massive. Han kommer sandsynligvis til at ligge midt i lønhieriakiet, så lønnen bliver næppe en forhindring.

.:FORSIDE:.