fbpx
Annonce

Alonso: 'Jeg har drømt om Barca siden jeg var barn'

Anders Lang Jensen - 07.09.22

© FC Barcelona
// Marcos Alonso

Barcas nye venstreback Marcos Alonso blev tirsdag eftermiddag præsenteret på Ciutat Esportiva, hvilket nytilkomne Héctor Bellerín også gjorde. Alonsos far spillede selv i Barca og kalder det derfor et specielt skifte for ham.

Efter længere tids spekulationer skrev Marcos Alonso under med Barca på transfervinduets sidste dag, efter han havde ophævet sin kontrakt med Chelsea. Underskriften med Barca er en barndomsdrøm, der nu er gået i opfyldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg har drømt om det her, siden min far tog mig med til dette sted, da jeg var barn. Jeg er glad for at kunne være en del af dette hold. Det er meget specielt, fordi min far også spillede her. Jeg ser meget frem til det, og jeg håber, at vi opnår en masse succes for fansene’, siger Marcos Alonso ved sin præsentation.

’Jeg kommer ind med noget erfaring og for at hjælpe de yngre spillere. Hvor jeg kan bidrage, handler om, hvad træneren ønsker fra mig, men jeg kan score et mål eller to på frispark’, slutter Alonso.

Marcos Alonsos far, der også hedder Marcos Alonso, spillede i Barca fra 1982 til 1987. Alonsos oldefar Luis Zabala spillede desuden også i Barca fra 1941 til 1944.

alonso1

.:FORSIDE:.