fbpx
Annonce

Alexander Isak fortsætter med at imponere Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.05.21

© Getty Images
// Isak

Alexander Isak fra Real Sociedad er gennem det seneste års tid blevet kædet sammen med Barca flere gange. Nu melder den spanske avis Marca, at catalanerne fortsat holder øje med den målfarlige unge svenske angriber.

Isak har gang i en kanon sæson for La Real. Han har scoret imponerende 16 mål i 33 kampe for den baskiske storklub i denne sæson i ligaen. Så sent som i weekenden nettede han to gange i 4-1 sejren over Valladolid.

Den sportslige ledelse i Barca har i 1-2 års tid arbejdet på at finde en ny ung lovende angriber, som kan forstærke holdet. Målet var først Lautaro Martínez, men også Isak har været i søgelystet. Og det er han stadig skriver Marca.

Avisen fortæller, at Barca ser Isak som en mulig forstærkning til angrebet i sommerens transfervindue. Noget tyder efterhånden på, at Agüero skifter til Barca, men klubben vil også hente en ung angriber. Her er Håland den helt stor drøm, men prisen på nordmanden kan ligge på over 150 mio. euro.

Det er her, at Isak kommer ind i billedet. Han er 21 år og har et stort potentiale til at blive endnu bedre. Ifølge Marca er markedsværdien på ham 25-30 mio. euro, men de skriver, at han måske kan hentes billigere, på grund af den nuværende økonomiske situation i fodboldverdenen.

.:FORSIDE:.