fbpx
Annonce

Alex Collado kæmper sig tilbage fra ingenmandsland

Anders Lang Jensen - 28.05.22

// Alex Collado

23-årige Collado har været gennem 12 begivenhedsrige måneder. I sommeren 2021 blev han ikke indskrevet i truppen under Ronald Koeman, men denne sommer får Collado sandsynligvis en plads i truppen på Xavis opfordring.

Det var en yderst mærkværdig tid sidste sommer omkring Álex Collado, der i 2021 ikke blev indskrevet på førsteholdet til at kunne spille kampe. Samtidig fandt parterne ikke frem til et skifte væk fra Barca, og derfor havnede Collado midt i ingenmandsland.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I januars transfervindue blev den offensive midtbanespiller udlejet til Granada, der er rykket ned i Segunda División. Det til trods har Álex Collado leveret gode ting i forårssæsonen, og det har overbevist cheftræner Xavi om chancen på førsteholdet.

Collado bliver en del af førsteholdstruppen i den kommende pre-season, og sommerperioden bliver altafgørende for, at han kan vise sig godt frem for trænerstaben, inden sæsonen endegyldigt skydes i gang.

Efter sit skifte til Granada i vinter nåede Álex Collado at være involveret i 17 kampe. Her scorede han to gange og lagde op til et enkelt.

.:FORSIDE:.