fbpx
Annonce

Avis: Barca vil bytte sig til nye spillere til sommer

Simon Arun Vrábel - 01.04.23

Sommers transfervindue tegner svært for Barca, for på den ene side ønsker Xavi forstærkninger til truppen samtidig med, at lønbudgettet skal skæres. Løsningen kan angiveligt blive, at bytte sig til nye spillere.

Det er ingen hemmelighed at økonomien i Barca forsat er presset og at man derfor skal være kreativ, for at kunne imødekomme Xavis ønsker om at forstærke truppen til sommer. Derudover har man La Ligas øjne i nakken for at skære ned på det nuværende lønbudget og derfor skulle sportsdirektør Mateu Alemany angiveligt planlægge at bytte sig til nye spillere i sommerens transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


I det seneste transfervindue har Barca formået at hente flere kontraktfrie spillere til Spotify Camp Nou og netop denne operation har mange andre klubber nu i højere grad fået øjnene op for. Derfor er det blevet væsentligt sværere at hente de kontraktfrie spillere, da de nu har flere tilbud liggende på bordet end for blot et år siden. Det har presset Barcas sportsdirektør, Mateu Alemany til at tænke anderledes kreativt. Her skulle én af flere idéer være at bytte sig til nye spillere.

Det er avisen Sport som bringer nyheden om den interessante idé, som bestemt ikke virker usandsynlig. I øjeblikket har Barca både Samuel Umtiti, Sergiño Dest og Nico González på lån og samtlige spillere har tiltrukket sig opmærksomhed rundt omkring i Europa. Her er Alemanys plan at bytte sig til en ny spiller som samtidig vil skulle indordne sig under det nye lønhierarki, hvilket vil kunne få det samlede lønbudget til at falde. Dertil har klubben  spillere som Abde, Ferran Torres og Eric García i klubben, som man mener at kunne bytte sig til andres spillere med lavere lønkrav.

Det helt store spørgsmål bliver så, om de klubber som ønsker nogle af Barcas spillere, samtidig har spillere som Xavi vil have i sin trup.

Sommerens transfervindue i Europa åbner den 1. juli og løber derefter frem til den 31. august, så der er forsat god tid for den sportslige ledelse til at træffe de endelige beslutninger.



.:FORSIDE:.