fbpx
Annonce

Alemany: 'Vi skal forholde os til Financial Fair Play'

Anders Lang Jensen - 23.12.21

© Getty Images
// Mateu Alemany

Januars transfervindue banker for alvor på døren, og ledelsen i Barca laver de sidste forberedelser, indtil vinduet slår dørene op. For at bringe nye spillere ind, skal der sælges, og det er en balancegang, fastslår sportsdirektør Alemany.

Sportsdirektør i Barca Mateu Alemany er blandt hovedpersonerne omkring den transferaktivitet, Barca forventes at foretage sig denne vinter. For at registrere nye spillere i truppen skal der sendes folk videre, og det er en afgørende opgave for ledelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi har Financial Fair Play at forholde os til. Vi skal sende spillere væk, før nye kan komme ind. Vi er meget beviste om de spillere vi vil have, men først og fremmest skal vi overholde de økonomiske regler’, siger Mateu Alemany til mediet Movistar.

En række spillere sidder på rigtig høje lønninger, hvor Philippe Coutinho og Samuel Umtiti eksempelvis er blandt de absolut højest betalte i truppen. De to er stærke kandidater til at forlade klubben, hvilket Barca uden tvivl vil arbejde for at få til at ske.

.:FORSIDE:.