fbpx

Mateu Alemany: 'Vi kommer til at forstærke holdet'

Anders Lang Jensen - 16.05.22

Forud for søndagens opgør mod Getafe blev fodbolddirektør i Barca, Mateu Alemany, spurgt ind til situationen med Frenkie de Jong samt rygterne om interessen i polske Robert Lewandowski. Holdet bliver forstærket, konstaterede han.

Der har for nyligt været skrevet meget om et potentielt salg af Frenkie de Jong for blandt andet at frigøre midler til nye profiler – heriblandt måske Robert Lewandowski. Intet er dog på plads med Bayern-stjernen, forsikrede Alemany.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Der er ikke noget, der er på plads overhovedet. Vi har fuld respekt for alle spillere, der har en gældende kontrakt med andre klubber. Markedet åbner, når sæsonen slutter, og jeg håber, at vi opnår vores mål. For nu vil jeg ikke kommentere på markedet, der uden tvivl bliver et langt et af slagsen' sagde Mateu Alemany til Movistar.

'Vi har ikke taget nogle beslutninger angående truppen endnu. Frenkie de Jong er en kvalitetsspiller og meget vigtig for os. Vi er betinget af financial fairplay og situationen i klubben generelt. Vi skal være tålmodige, men det er klart, at vi også kommer til at forstærke holdet. Det er nødvendigt, for vi vil kæmpe med om trofæer næste år', sluttede han.

Frenkie de Jong har været sat i forbindelse med et salg til klubber som Manchester United, Manchester City og Paris Saint-Germain.

// Mateu Alemany
.:FORSIDE:.