fbpx
Annonce

Alemany: 'Vi arbejder på at komme af med spillere'

FCBARCELONA.DK - 29.08.22

// Mateu Alemany

Fodbolddirektør Mateu Alemany talte søndag med pressen inden hjemmekampen mod Valladolid. Her gjorde han det klart, at den sportslige ledelse lige nu fokuserer på at komme af med spillere.

Barca har som bekendt forstærket sig massivt denne sommer og har endda allerede fået indskrevet alle de nye spillere. Alligevel er det afgørende for klubbens økonomi, at man kommer af med flere løntunge spillere.

Kort inden søndagens kamp mod Valladolid erkendte Mateu Alemany da også blankt, at fokus lige nu netop er på at komme af med spillere. Derudover bekræftede han, at man kan hente flere spillere til klubben denne sommer, hvis man lykkes med at sælge nogle.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er nødvendigt, at vi nu skiller os af med nogle spillere. Hvis vi lykkes med dette og skaber luft i lønbudgettet, så er der mulighed for at hente flere spillere. Vi holder godt øje med transfermarkedet i øjeblikket' sagde Alemany indledningsvis.

'Vi kigger ikke efter noget specifikt lige nu, men vi er klar til at handle, hvis markedet tilbyder os noget spændende. Jeg vil dog understrege, at vi er meget tilfredse med den trup vi har lige nu og derfor er fokus at komme af med spillere' sagde Barcas fodbolddirektør til slut.

Det er især spillere som Martin Braithwaite, Memphis Depay og Sergiño Dest, som meldes på vej væk fra Barca, mens rygterne om Frenkie de Jong heller ikke er aftaget helt. Transfervinduet lukker som bekendt den 1. september.

.:FORSIDE:.