fbpx
Annonce

Alemany: 'Albas og Busquets stop hjælper os'

FCBARCELONA.DK - 29.05.23

// Sergio Busquets // Jordi Alba // Mateu Alemany

I går aftes spillede Sergio Busquets og Jordi Alba deres sidste kamp i Barca-trøjen, da holdet besejrede Mallorca. Fodbolddirektør Mateu Alemany lægger ikke skjul på, at de to spilleres stop er godt for klubbens økonomi.

Xavi ikke vil bruge Busquets og Alba i den sidste kamp mod Celta. Det slog han fast på sit pressemøde efter kampen mod Mallorca. Dermed er de to spillere fortid i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er to klubikoner der forlader klubben, men fodboldsdirektør Mateu Alemany ser også en positiv konsekvens af deres stop. 'Både Jordi og Busi er to legender, to utrolige spillere, blandt de bedste på deres positioner. De fortjener anerkendelse. Man føler både en tilfredsstillelse og tristhed' indledte Alemany.

'Det er korrekt, at deres stop hjælper med det økonomiske fairplay. Vi kommer til at spare nogle penge og om nogle dage eller i næste uge, håber vi at få et OK fra La Liga' sagde han videre og den øknomiske plan klubben har lagt.

Det er da også en kendsgerning, at Busquets og Alba var blandt de højest lønnede i truppen på grund af deres status og betydning for holdet. Deres afgang skaber ny luft i lønbudgettet og det håber Barca at kunne udnytte til forstærkninger.



.:FORSIDE:.