fbpx
Annonce

Alba: 'Koeman gjorde det godt og er en god leder

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.21

// Jordi Alba // Ronald Koeman


Det ligger fast, at Ronald Koeman også er træner for Barca i næste sæson, efter at Joan Laporta havde brug for at overveje hvad der skulle ske på trænerposten. Jordi Alba er glad for, at den hollandske træner bliver i klubben.

'Koeman havde en god sæson og han har været en god leder for hele gruppen af os spillere. Jeg forventede, at han ville blive i klubben som træner, men det er sandt, at klubben havde brug for at overveje hvad der skulle ske' sagde Alba fra den spanske landsholdslejr om sin klubtræner.

Jordi Alba kommenterede også det tremandsforsvar Koeman brugte flere gange i løbet af sæsonen. 'Da Koeman spillede med tre centrale forsvarsspillere spillede vi de bedste kampe i sæsonen. Det system gav os mere stabilitet, specielt i forsvaret' sagde han først om det inden han tilføjede:

'Jeg vil dog gøre det klart, at jeg siger, at det ikke nødvendigvis er bedst at spille med to eller tre centrale forsvarsspillere, fordi med tre spillere centralt i bagkæden tabte vi også kampe' afsluttede han.

Det var i sportsprogrammet El Larguero hos radiostationen Cadena SER, at Alba udtalte sig om Koeman og tremandsforsvaret. Den catalanske venstre back har også sagt, at han vil fortsætte i Barca, selvom nogle rygter sender ham væk fra klubben.

.:FORSIDE:.