fbpx

Alba: 'Jeg ville gerne være blevet i flere år'

FCBARCELONA.DK - 02.06.23

// Jordi Alba

I går blev der holdt en afskedsceremoni, hvor en meget rørt Jordi Alba gik på talerstolen. Her takkede han alle dem som har betydet noget for hans karriere og han lagde ikke skjul på, at han kommer til savne holdkammeraterne.

Her er noget af det Alba sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg rejser med hovedet højt og stolthed over alt hvad jeg har opnået. Jeg er stolt over den familie jeg har og de mennesker der elsker mig. Det er jer jeg har kæmpet for i alle disse år.

Jeg vil gerne takke tilhængerne for at give mig det smukkeste øjeblik i min karriere. Tak til min kone Romarey, der har været en støtte for mig. Uden dig ville dette ikke være muligt. Mange tak.

Jeg ville gerne være blevet i flere år, men tiden var inde til at rejse. Jeg kommer til savne alle, for det er en fantastisk trup. Dette er ikke et farvel, men et på gensyn, for jeg er sikker på, at jeg vender tilbage en dag, hvis jeg bliver bedt om det.

Jeg er Xavi meget taknemmelig, både som holdkammerat og ven. Som træner har det været noget andet, for han gav mig en mindre rolle, men det tænker jeg ikke på. Han ser på holdet. Det var svært for mig i starten, men vi har en fantastisk relation. Jeg er ikke sur. Jeg forstår situationen' kom det fra Jordi Alba..:FORSIDE:.