fbpx

Alba: 'Jeg har ingen tilbud fra andre klubber'

FCBARCELONA.DK - 25.05.23

// Jordi Alba

Efter at have meldt sit stop i Barca ud i går, holdt Jordi Alba senere på onsdagen et pressemøde, hvor han satte flere ord på sin overraskende beslutning. Her understregede han, at han ikke ved hvor han spiller i næste sæson.

Jordi Alba besøgte i går aftes en fodboldskole og her holdt han et improviseret pressemøde, da pressen var mødt talstærkt frem efter udmeldingen tidligere på dagen.

'Det er en gennemtænkt beslutning, men da jeg sagde at jeg ville blive, var det rigtigt. Jeg skal være ærlig overfor mig selv og det er den bedste løsning for begge parter, at jeg træder et skridt til siden, som jeg nu har gjort. Nu håber jeg bare at kunne tage en god afsked på søndag med dem jeg har tilbragt så meget tid med' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'På nuværende tidspunkt har jeg intet på plads med nogen klub. Jeg har ikke hørt om nogen interesse, for min intention var har blive her og opfylde min kontrakt. Jeg tog denne beslutning, fordi det er det bedste for klubben og for mig. Vi må se hvor jeg skal spille, for jeg har ingen tilbud fra andre klubber' fortsatte han.

'Jeg har altid ønsket at blive, men årene går og i denne sæson har jeg haft en mere sekundær rolle, men ikke mindre vigtig, fordi jeg har hjulpet de unge. Jeg er sikker på, at det kommer til at gå genialt for Barcelona og der venter dem en stor fremtid' sagde Alba videre.

'Alle må have deres egen mening, men jeg har altid forsøgt at hjælpe klubben og det synes jeg også denne beslutning viser. Jeg har det godt med træneren, med klubben og med truppen. Jeg rejser med ro i sindet, for jeg ved, at jeg har givet alt for klubben i mit liv. Præsidenten og træneren gav mig muligheden for at vælge hvad jeg ville og det har jeg gjort. Jeg har tænkt meget over det' kom det fra catalaneren.

'Alt har ikke været en dans på roser, for der har også været svære perioder. Jeg er sikker på, at søndagens kamp bliver meget speciel, både for Busi og mig selv' afsluttede han med henvisning til, at søndagens kamp mod Mallorca bliver den sidste på Camp Nou for både Busquets og Alba..:FORSIDE:.