fbpx

Akhomach forklarer hvorfor han forlod Barca

FCBARCELONA.DK - 13.10.23

// Ilias Akhomach

Den 19-årige angriber Ilias Akhomach er et af Barcas mange unge talenter, men i sommer valgte han at opgive drømmen om at triumfere i klubben. I et interview forklarer han årsagen til sin beslutning.

Akhomach har tre kampe for Barcas førstehold på CV'et og hele 39 kampe for andetholdet, hvilket slet ikke er dårligt for en teenager. Den hurtige og teknisk dygtige angriber blev derfor spået en god mulighed for at bide sig fast i førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alligevel valgte han at afvise en forlængelse og i stedet fortsætte karrieren i Villarreal på fri transfer. Nu fortæller han om baggrunden for skiftet. 'Der er nogle beslutninger man må tage. En fodboldspillers karriere er lang og i mit sidste år på andetholdet var der noget i mig der sagde, at jeg skulle væk herfra, fordi jeg har alle kvaliteterne til slå igennem i en anden klub' udtaler han ifølge avisen Sport.

'Jeg fik ikke mange muligheder, men jeg tilbragte en tid med førsteholdet. Jeg følte dog, at jeg måtte væk. Vi blev enige om en aftale og tingene sluttede godt, hvilket er vigtigt. Jeg har altid følt en kærlighed og en respekt for denne klub' siger han videre.

'Jeg er taknemmelig over alt hvad Barca har givet mig. Når jeg er hvor jeg er i dag, skyldes det både mig selv og klubben. Jeg har ingenting at klage over' afslutter han..:FORSIDE:.