fbpx

Agent afslører: 'Neymar koster 164 mio. euro'

FCBARCELONA.DK - 26.04.20

© Getty Images
// Neymar

Neymar er længe blevet rygtet tilbage til Barca og her er der blevet spekuleret i en handel efter denne sæson. Nu bekræfter brasilianerens agent, at FIFA til sommer fastsætter prisen på angriberen og at den lyder på 164 mio. euro.

PSG betalte som bekendt Neymars frikøbsklausul i Barca i 2017, som lød på svimlende 222 mio. euro. I den franske klub har angriberen ikke nogen frikøbsklausul, hvilket har vanskeliggjort mulighederne for catalanernes tilbagekøb af Neymar.

Anderledes ser det dog ud til sommer, hvor Neymar har været i PSG i tre år. Her siger reglerne nemlig, at FIFA skal fastsætte prisen på en spiller, hvis spilleren vil væk fra klubben og hvis han har spillet i samme klub i tre år uden at forlænge sin kontrakt.

Lørdag afslørede Neymars agent, Wagner Ribeiro, prisen på Neymar efter denne sæson, som FIFA har fastsat. Og her er tale om en betydelig lavere pris end hvad PSG betalte i 2017.

'I de seneste år har PSG kunne kræve 500 mio. euro for Neymar, da der ingen frikøbsklausul er og da han stadigvæk havde lang tid tilbage af sin kontrakt. Men efter denne sæson bestemmer FIFA prisen på Neymar og den bliver på en procentdel af de 222 mio. euro, som PSG betalte Barca. Prisen for Neymar til sommer er fastsat til 164 mio. euro' afslørede Wagner Ribeiro, som havde en stor andel i Neymars skifte til Barca i 2013.

Herefter blev Ribeiro spurgt til muligheden for, at Neymar vender tilbage til Camp Nou. 'Barca er størst og her har han sine bedste venner, men han er også glad i PSG. En spiller skal være professionel. Det er dog vigtigt at være tilfreds med sine omgivelser, især når pengene ikke er problemet. Vi må se hvad der sker til sommer, men jeg tror, at der kommer meget få handler til over 50 mio. euro' sagde han til slut med henvisning til corona-krisen.

.:FORSIDE:.