fbpx
Annonce

Afstemning: Hvilken angriber skal Barca hente?

FCBARCELONA.DK - 27.03.22

Der er gennem de seneste uger blevet sat adskillige profilerede angribere i forbindelse med et sommerskifte til Barca. Xavi ønsker angiveligt at forstærke holdet med en angrebstjerne, men spørgsmålet er hvem catalanerne bør hente.

Det er især fire store navne, som gennem de seneste uger er blev nævnt i den catalanske og europæiske presse. Mohamed Salah (Liverpool), Robert Lewandowski (Bayern), Erling Haaland (Dortmund) og Kylian Mbappé (PSG) skulle alle være på Barcas transferradar som den mulige forstærkning til sommer til det centrale angreb.

Af de fire navne er det kun franske Mbappé, som kan hentes gratis. Han har kontraktudløb til sommer, men har i lang tid været betegnet som et sikkert kort for Real Madrid, som skulle have en aftale på plads med angriberen. Gennem den seneste uge er meldingerne dog gået på, at Barca skulle have meldt deres interesse, men det ændrer dog ikke på, at franskmanden må betegnes som den mest vanskelige spiller at få fingrene i.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Når det gælder Mohamed Salah og Robert Lewandowski, så har de begge kontraktudløb den 30. juni 2023. Det betyder, at deres respektive klubber kan blive tvunget til at slippe dem allerede til sommer, hvis de ikke vil risikere at miste dem gratis efter den kommende sæson. Det kan blive Barcas chance for at lave en god og billig handel til sommer. 

Norske Erling Haaland er længe blevet sat i forbindelse med Barca. Nordmanden er på kontrakt i Dortmund frem til 2024, men hans frikøbsklausul falder til sommer til 75 mio. euro. En pris, som Barca skulle være villige til at betale, men som er markant dyrere end de tre andre angriberes.

Det helt store spørgsmål er derfor, hvilken af de fire angribere, som Barca skal gå efter til sommer, men også om catalanerne overhovedet bør hente en angriber. Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Hvilken angriber skal Barca hente til sommer?

.:FORSIDE:.