fbpx
Annonce

Pedris nye hjemmeside nærmer ham trøje nummer 8

Allan Stefan - 12.05.22

// Pedri

Pedri og hans PR-hold har netop lanceret midtbanekanonens nye hjemmeside, pedrigonzalez8.es. Som hjemmesiden indikerer tyder meget på, at Pedri fra næste sæson skal overtage Dani Alves’ trøje nummer 8.

Pedri har netop lanceret sin egen hjemmeside og logo. Besøgende på pedrigonzalez8.es vil finde en lang række informationer om Barcas unge midtbanespiller. Alt fra hans bedrifter hidtil i karrieren, beretninger fra de unge år på Tenerife, teenagerens dagligdagsrutiner og Pedris liv udenfor fodboldbanen, inklusiv billeder fra medlemmer af hans familie og en lang række holdkammerater, vil være at finde på websitet.

Golden Boy-vinderen har blandt andet udviklet et logo, som han visuelt kan identificere sit brand med. Logoet er en sammensætning af hans initial P og tallet 8, hvor blaugrana-farverne er inkluderet. På Pedris nye digitale visitkort kommer han blandt andet ind på, hvorfor det lige nøjagtig er tallet 8, som han identificerer sig med. Mange af øboerens helte har tidligere båret 8-tallet på ryggen - blandt andet den legendariske Andrés Iniesta, som Pedri ved mange lejligheder har fremhævet som sit største idol.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I forbindelse med et interview til sportsavisen Mundo Deportivo har Dani Alves tidligere selv været ude at bekræfte, at han glædeligt overdrager 8-tallet til Barcas unge guldfugl. 'Jeg læste i et interview, at Pedri sagde, at han kunne lide nummer 8, og jeg efterfølgende talt med folkene i klubben, at fra næste sæson, hvis han vil have det, kan han sagtens få den'.

Højrebacken tilføjede, at det er vigtigt, at Pedri, eller hvem der fremadrettet skal spille med nummer 8, respekterer og forsvarer arven fra dem, der tidligere har båret det sagnomspundne tal. 'Hvis han vil have den, er det hans, men med nummer 8 kommer der også et ansvar. Vi skal forsvare det godt, for denne trøje er blevet båret af nogle fantastiske mennesker, meget specielle mennesker, især for mig, som Iniesta eller Hristo... det er mennesker, der har gjort meget for denne klub', tilføjede han.

Taget Dani Alves’ udtalelser og lanceringen af Pedris nye hjemmeside i betragtning tyder alt på, at Barca har fundet en ny nummer 8, som skal dominere midtbanen de næste mange år, præcist som Pedris eget store idol gjorde.

.:FORSIDE:.