fbpx

Afsløring: Her er Barcas trøje til næste sæson!

FCBARCELONA.DK - 14.09.22

// Trøjer

Sæsonen 2022/23 er stort set kun lige skudt i gang og alligevel er det nu allerede afsløret, hvad der med stor sandsynlighed bliver Barca nye hjemmetrøje til næste sæson. Det bliver en trøje med tre brede stiber.

Det er avisen Sport der fortæller, at klubbens ledelse allerede har godkendt hvordan holdets hjemmebanetrøje skal se ud til næste sæson. Den slags vedtages altid i rigtig god tid, så Nike får mulighed for at forberede produktionen af millioner af trøjer til fans over hele verden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der er tale om en trøje i de klassiske blau-grana farver, men altså kun med tre striber, to blå og en rød. Der er tale om et massivt skifte fra denne sæsons smalle striber, hvor der samtidig er to forskellige blå nuancer,

Rent faktisk viser de historiske fakta, at tre striber er den mest benyttede trøje siden klubben blev stiftet i 1899, men det har været i forskellige designs og nuancer.

Barca har ikke bekræftet den nye trøjes udseeende og der er derfor stadig tale om spekulationer, men avisen Sport forsikrer om, at man her har fået en forsmag på næste sæsons trøje.

.:FORSIDE:.