fbpx
Annonce

Afsløring: Derfor stoppede Piqué midt på sæsonen

Simon Arun Vrábel - 10.11.22

// Gerard Piqué

Det kom som et chok for de fleste, at Gerard Piqué pludseligt og ud af ingenting, meldte sit karrierestop ud i sidste uge. I et åbenhjertigt interview løfter han sløret for baggrunden for den store beslutning.

Det kom som et chok for det meste af fodboldverdenen, at Gerard Piqué for en uge siden meldte ud, at han afsluttede karrieren efter Barcas kamp mod Osasuna i tirsdags. Selvom udmeldingen kom meget pludseligt, så fortæller Piqué at beslutningen havde været længe undervejs.

Den nu pensionerede forsvarsspiller åbnede op i et interview med den spanske internetberømthed, streamer og esports-caster, Ibai Llanos, og her kom Piqué ind på årsagen til det pludselige karrierestop.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Der var mange grunde til at jeg valgte at indstille min karriere allerede i november. De fleste ved at jeg havde en snak med Xavi i begyndelsen af sæsonen hvor han fortalte mig, at det ville blive svært at få spilletid i denne sæson. Allerede fra dét øjeblik begyndte jeg at kigge på mulighederne for at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning, for jeg har hele tiden sagt at jeg vil stoppe, når jeg ikke længere føler at holdet havde brug for mig. Holdet havde dog mange skader så jeg følte mig at der var brug for mig i starten af sæsonen’ indledte Piqué.

’Der var et tidspunkt efter en kampdag, hvor jeg trænede med de andre udskiftere og overvejede at sige ”nu går jeg” men så begyndte mange af mine kollegaer at blive skadet og jeg ønskede ikke at stille holdet i en dårligere situation’ fortalte den normalt humørfyldte catalaner åbenhjertigt.

’Det var et spektakulært øjeblik at sige farvel på Camp Nou, men jeg lægger ikke så meget i min afsked. Det blev klart for mig hvor mange folk der faktisk har værdsat mig, men for mig var kampen mod Almeria ikke et farvel, for jeg vil forsætte med at have en stærk tilknytning til klubben’ afsluttede forsvarsspilleren som igennem sin karriere nåede hele 616 kampe i blaugrana.



.:FORSIDE:.