fbpx

Afskedshilsner fra Messi, Pique og Suárez

FCBARCELONA.DK - 15.01.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Gerard Piqué // Suárez // Valverde

Da fyringen af Ernesto Valverde var en kendsgerning sent mandag aften, varede det ikke længe før der kom reaktioner fra nogle af Barcas spillere. Læs her afskedshilsner til Valverde fra tre af holdets største profiler.

Messi, Piqué og Suárez fandt alle anledning til, at give deres nu forhenværende træner et par pæne ord med på vejen. Det skete i beskeder på de sociale medier.

Her hvad de tre spillere skrev:

Leo Messi:
'Tak for alt Mister. Jeg er sikker på, at det vil gå dig genialt, hvor du end tager hen, for udover at være meget professionel, er du også en fantastisk person. Held og lykke og et stort knus'.

Gerard Piqué:
'Du rejser med holdet på førstepladsen og med to mesterskaber på to år. Det var en ære at arbejde med dig og jeg håber det hele går godt for dig. Det er altid en god oplevelse at møde personer som dig på sin vej. Et stort knus, Mister'.

Luis Suárez:
'Mange tak Mister, for alle de øjeblikke vi har oplevet som professionelle. Jeg står tilbage med de positive ting du lærte mig og hvor stort et menneske du er. Tak til dig og din stab for jeres professionalisme. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med hvad der venter i fremtiden'.

.:FORSIDE:.