fbpx
Annonce

Der er vigtige point på spil for Barca og Elche i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.02.21

© Getty Images
// Elche

I aften gælder det den udsatte kamp fra La Ligas første runde mellem Barca og Elche. Her er der meget på spil for begge mandskaber, hvor det handler om at få vigtige point i kampen om mesterskabet og om at undgå nedrykning.

Barca er med det uafgjorte resultat fra weekenden mod Cádiz hjemme på Camp Nou og med Sevillas sejr i mandags røget ned på fjerdepladsen i ligaen. Samtidig kæmper oprykkerne fra Elche med at undgå nedrykning. Derfor er der vigtige point på spil for begge mandskaber i aften.

I ligaen er Barca det næstbedste hjemmebanehold kun overgået af førerholdet Atlético Madrid. På udebane har Elche været dårlige, hvor det kun er blevet til to sejre i 10 udebanekampe i La Liga i denne sæson. Derfor er Barca da også klare favoritter.

Til aftenens kamp må Barca igen undvære de skadede spillere Araújo, Sergi Roberto, Coutinho og Ansu Fati. Der er ikke sat nogen dato på for hvornår de fire spillere kan vende tilbage i aktion for catalanerne. For Elches vedkommende ser det ud til, at de har Diego Gonzalez, Jony Alamo og Fidel ude med skader.

Elche trænes af den 55-årige spanske træner Fran Escribá, der har været et velkendt trænernavn i La Liga i de seneste år. Han råder ikke over den mest stjernespækkede trup i Elche. De fleste spillere i deres trup er nok ukendte for langt de fleste danske Barca-fans.

Barca har allerede to gange tidligere i denne sæson mødt Elche. Første gang i var en en træningskamp forud for denne sæson, hvor Elche var gæsterne i Joan Gamper-opgøret. Her blev holdet fra Valencia-regionen besejret med 1-0. Senere mødtes de to hold i Elche, hvor catalanerne tog de tre point med hjem til Barcelona efter en 0-2 sejr.

Kampen mod Elche starter allerede klokken 19.00 og vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.