fbpx

Adama er tilbage ved træningen hos Wolverhampton

Peter Vyff - 01.07.22

// Adama Traore

Det lykkedes ikke for Adama Traoré at forvandle sin lejeaftale til et permanent ophold på Camp Nou. Catalaneren er derfor hjemvendt til Wolverhampton, hvor han allerede har tilsluttet sig træningen på Molineaux Stadium.

Adama Traoré skiftede i vinter tilbage til Barca, hvor han har fået sin fodboldopdragelse i La Masia. Xavi stod uden nogle valgmuligheder på højrefløj, da situationen omkring Ousmane Dembélé i størstedelen af sæsonen havde set usikker ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren fik en fremragende start på Camp Nou, hvor han konstant udfordrede modstandernes forsvar og tiltrakt sig en del opmærksomhed. Adama Traoré havde dog svært ved at holde niveauet og i takt med at Ousmane Dembélé fandt formen igen, betød det at højrefløjen pludselig måtte se sig henvist til en bænkplads.

Adama Traorés låneophold udmøntede sig i 20 kampe, hvor det blev til 1 mål og 4 assists. Det noget ustable niveau betød at Barca ikke valgte at indløse købsklausulen på 40 millioner euro, hvilket har sendt landsholdsspilleren tilbage til Wolverhampton, hvor han allerede er tilbage i træning med sine holdkammerater.

Catalanerens retur betyder at Xavi nu ikke har en decideret højrefløj i truppen, da Ousmane Dembélés kontrakt netop er udløbet. Catalaneren er derfor efterladt med Francisco Trincão, Álex Collado og Ferran Torres. De to førstnævnte står i periferien af førsteholdstruppen, men det forventes at de får chancen i træningskampene, hvis de ikke bliver solgt inden.

Sagen er en anden med Ferran Torres, som ofte spillede ude i højre side i sidste sæson. Spanierens foretrukne plads er dog helt i front, men lidt ligesom med Thierry Henry i sin tid, kan fløjen blive hans faste position på Barca-mandskabet. Catalanerne er dog stadig med i kampen om Raphinha, der direkte kan overtage højrefløjen fra Ousmane Dembélé, hvis franskmanden ikke underskriver en ny kontrakt på Camp Nou.

.:FORSIDE:.