fbpx
Annonce

AC var blandt Danmarks bedste i vigtig sejr

FCBARCELONA.DK - 11.09.23

// Andreas Christensen

Efter at være blevet sparet mod San Marino, var Andreas Christensen med fra start i den vigtige og svære udekamp mod Finland. Her ydede Barca-spilleren en toppræstation og det var medvirkende til den vigtige danske 0-1 sejr.

Landstræner Kasper Hjulmand valgte at spare Andreas Christensen mod San Marino forleden, muligvis efter aftale med Barcas trænerstab, fordi forsvarsprofilen har startet sæsonen med lidt småskavanker.

Artiklen fortsætter under annoncen


Til gengæld var AC med mod Finland og spillede samtlige 90 minutter, noget der helt sikkert har glædet den danske landstræner. Andreas Christensen spillede nemlig en solid kamp i den bagerste kæde og skabte dermed ro i det danske spil.

Ekstra Bladet skrev 'Sikkerheden selv i alle spillets facetter. I så vigtig en kamp rystede han ikke det mindste', mens DR skrev: 'Andreas Christensen fik med forudseenhed stoppet et par farlige finske kontrastød. Begik en enkelt fejl i slutningen af første halvleg, men var ellers klart blandt Danmarks bedste'.

Nu kan Andreas Christensen vende tilbage til Barcelona og begynde forberedelsen til næste opgave med sit klubhold, der er på lørdag mod Real Betis på Estadi Olímpic..:FORSIDE:.