fbpx
Annonce

AC udgik med muskelproblemer mod Unionistas

FCBARCELONA.DK - 19.01.24

 


Andreas Christensen startede inde i forsvaret da Barca torsdag gæstede Unionistas de Salamanca i Copa del Rey ottendendelsfinalen. Danskeren spillede dog kun første halvleg, inden han blev taget ud med muskelproblemer.

Danske Andreas Christensen har ikke haft en nem sæson for Barca og det fortsatte i torsdagens pokalkamp mod Unionistas de Salamanca. Her spillede forsvarsspilleren første halvleg, inden han i pausen blev skiftet ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge adskillige medier oplevede AC nogle mindre muskelsmerter i det ene ben og selvom han godt kunne have forceret og spillet videre, så valgte Xavi den forsigtige løsning og skiftede danskeren ud.

Der skulle ikke være tale om nogen alvorlig skade, men blot en overbelastning, og de første meldinger går på, at danskeren meget vel kan være med i catalanernes næste kamp, som er på søndag ude mod Real Betis i den spanske liga.

Andreas Christensen har i denne sæson spillet 23 kampe for Barca fordelt på alle turneringer, som har kastet 1661 minutter af sig samlet set.

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.