fbpx
Annonce

Video: AC's fadæse mod Arsenal vækker bekymring

FCBARCELONA.DK - 21.04.22

© Getty Images
// Andreas Christensen

Meget tyder på at Andreas Christensen spiller for Barca næste sæson, så der holdes øje med danskeren i den catalanske presse. Her er man bekymret over hans nievau, specielt efter en stor fejl i går mod Arsenal.

Andreas Christensen, i Danmark bedre kendt som AC, holder fortsat sine fremtidsplaner tæt til kroppen. Hans kontrakt med Chelsea udløber denne sæson og den ser ikke ud til at blive forlænget. Derimod tegner det til et skifte til Barca. Der har været forlydender om, at alt er aftalt på plads, og at skiftet først offentliggøres når denne sæson er slut.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor holder den altid kritiske catalanske presse øje med AC's præstationer for Chelsea og her hæfter man sig ved, at danskerens niveau er dalene. I dag skaber det overskrifter, at en stor fejl af AC i går mod Arsenal kostede et mål.

Det skete allerede efter 12 minutters spil, hvor AC totalt missede en tilbagelægning, så Eddie Nketiah kunne nappe bolden og score til 0-1. Skidt start for Chelsea, der tabte kampen med 2-4.

Avisen Sport omtaler den store fejl og stiller direkte spørgsmålstegn ved, om Andreas Christensen har niveauet til at spille for Barca.

Se her AC's store fejl i går:

 

.:FORSIDE:.