fbpx
Annonce

AC er den mest pasningssikre spiller i Barca

Anders Lang Jensen - 18.03.23

// Andreas Christensen

Siden skiftet til Barca har Andreas Christensen for alvor sat sit klare aftryk på Barca-holdet, hvor danskeren er fast mand i det centrale forsvar. På bolden er AC suveræn, og i truppen er han den mest pasningssikre af alle.

Efterhånden som sæsonen er skredet frem, har Andreas Christensens rolle gjort det samme. Xavi har stor tiltro til danskeren efter en lang periode med tårnhøjt bundniveau, og specielt Christensens kvaliteter på bolden giver en masse til Barcas spil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rent statistisk træder Andreas Christensens kvaliteter og rolle på holdet også tydeligt frem. I La Liga-sæsonen er han indtil videre den Barca-spiller med den højeste pasningssikkerhed på 93,6% ud af de 1.015 afleveringer, som danskeren i alt har lavet.

På en andenplads over de mest pasningssikre på Barca-holdet er Frenkie de Jong, der ligger på 90% med 1.366 afleveringer i alt. Tallet for De Jong er imponerende, når man husker på, at hollænderen har lavet flere afleveringer en AC og spiller på midtbanen og ikke i forsvaret. Det vidner om De Jongs store betydning.

Efter Andreas Christensen og Frenkie de Jong kommer Jules Koundé på 89,1%, Pedri på 88,5% og Sergio Busquets på 88,4%. De fem er samtidig de eneste Barca-spillere, der har rundet 1.000 pasninger på dette tidspunkt af sæsonen.

ac51

.:FORSIDE:.