fbpx
Annonce

AC, De Jong, Araujo og Pedri trænede på fridag

FCBARCELONA.DK - 02.04.24

 

Nedtællingen til den første Champions League kvartfinalen mod PSG er begyndt og fire spillere kæmper hårdt for at blive klar til opgøret midt i næste uge. De mødte alle fire frem i går på en fridag for at træne.

Ingen ønsker at misse de afgørende kampe mod PSG og som det ser ud nu, er det kun de langtidsskadede Gavi og Balde der med sikkerhed går glip af kampene. Fire andre spillere, Andreas Christensen, Frenkie de Jong, Ronald Araujo og Pedri, kæmper alle med at blive deres respektive skader kvit i tide.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går havde Xavi givet sine spillere en fridag, men det fraholdt ikke de fire nævnte spillere i at møde op på træningsanlægget Ciutat Esportiva. De følger individuelle træningsprogrammer, der alle har til formål, at få dem klar til kampen den 10. april i Paris.

Araujo og Christensen har de bedste chancer for at nå det. De er ikke formelt skadesmeldt, men slæber rundt på skavanker, der hæmmer dem i deres spil på banen. Her handler det om at komme til hægterne og blive problemerne kvit.

For De Jong og Pedri er det mere tvivlsomt. Hollænderen er ankelskadet og Pedri lårskadet, men begge har muligheden for at blive klar, hvis de ikke løber ind i problemer i den kommende uge.

Xavi plejer ikke at tage chancer med skadede spillere, men med kampenes enorme betydning og Pedri og De Jongs nøgleroller på holdet kan det ikke afvises, at der bliver forceret lidt i genoptræningen.

Hvordan mulighederne er for de fire spillere får man et billede af i den kommende uge, hvor man gerne skal skulle se dem begynde at træne med igen.

araujo6F

// Træning
.:FORSIDE:.