fbpx

Abde kan se frem til rolle på førsteholdet næste sæson

Anders Lang Jensen - 28.01.23

© Getty Images
// Abdessamad EzzalzouliAbde Ezzalzouli er i denne sæson udlejet til Osasuna, og onsdag sendte han La Liga-holdet videre til semifinalen i Copa del Rey med den afgørende scoring. Barca forventes at give Abde en rolle til sommer, når lejeopholdet slutter.

Udlånet til Osasuna har været som håbet indtil videre, og Barca har fulgt offensivspillerens udvikling tæt. Her har man været yderst tilfredse med Abdes præstationer, og planen på Camp Nou er da også at indlemme Abde som en del af førsteholdstruppen i næste sæson. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Abde kommer til at blive en del af førsteholdets pre-season til sommer og får chancen for at være med på lige fod mod alle andre. Planen er at beholde kantspilleren, men der er også interesse for 21-årige Abde fra andre klubber. Derfor kan et salg ikke afvises på forhånd af økonomiske årsager.

Ligesom Barca gik videre til semifinalerne i Copa del Rey, gjorde Osasuna det samme, og det var Abde Ezzalzouli, der blev matchvinder i 2-1-sejren, hvor han scorede i den forlængede spilletid.

abde3

.:FORSIDE:.